Lisää

  Päihtyneet kuljettajat työllistivät poliisia Oulun seudulla

  Oulun poliisilla oli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä useampi liikenneaiheinen tehtävä, joiden yhteydessä kuljettajien epäillään syyllistyneen mm. rattijuopumukseen.

  World News Network

  Kuuntele uutinen:

  Henkilöauton kuljettaja oli menettänyt auton hallinnan Takumaantiellä Oulun Kiimingissä sillä seurauksella, että auto oli suistunut tieltä ja törmännyt puuhun. Poliisi sai tapahtuneesta ilmoituksen sunnuntaina hieman kello kahdeksan jälkeen alkuillasta. Auton kyydissä oli ollut kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Poliisi otti tapahtumapaikalta yhden henkilön kiinni törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäiltynä. Hän puhalsi alkometriin yli kolmen promillen lukeman. Kuljettaja menetti ajokorttinsa toistaiseksi poliisin haltuun. Poliisin saamien tietojen mukaan kenellekään autossa olleista ei tullut vakavia vammoja törmäyksen seurauksena.

  Oulun poliisin partio suoritti liikenteen valvontaa Iin Ouluntiellä myöhään sunnuntai-iltana. Partio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton, jonka kuljettajaksi todettiin poliisille entuudestaan tuttu henkilö. Poliisin tapahtumapaikalla tekemien tutkimusten perusteella kävi ilmi, että kuljettajaa on syytä epäillä rattijuopumuksesta huumaavan aineen vaikutuksen alaisena. Hänellä ei myöskään ole voimassaolevaa ajo-oikeutta. Kuljettajaa epäillään tässä vaiheessa rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

  Liikenteen valvontaa suoritettiin myöhemmin yöllä myös Oulun Nokelantiellä. Tällä kertaa pysäytyksen kohteeksi joutui henkilöauton kuljettaja, jonka ajotapa vaikutti epävarmalta. Tässäkin tapauksessa kuljettajan epäillään olleen liikenteessä huumaavan aineen vaikutuksen alaisena. Lisäksi autosta löydettiin vähäinen määrä huumausaineeksi epäiltävää ainetta. Tälläkään kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Kuljettajaa epäillään edellisen tapauksen tavoin rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa