Lisää

  Epäilty polttoainevarkaus ja liikennerikoksia Vakka-Suomessa

  Lounais-Suomen poliisi selvittää Laitilassa huhtikuun aikana tapahtunutta polttoainevarkautta. Poliisille ilmoitettiin viikonloppuna myös kesämökkiin kohdistuneesta varkauden yrityksestä Kustavissa.

  World News Network

  Kuuntele uutinen:

  Poliisi tutkii Laitilassa tapahtunutta epäiltyä polttoainevarkautta, joka on tapahtunut 4.-24. huhtikuuta välisenä aikana. Kivermäentien varressa olevasta yksityisomisteisesta tilatankista epäillään anastetuksi satoja litroja polttoainetta, minkä seurauksena polttoainetta on valunut myös maastoon. Valuman vuoksi paikalla on käynyt myös pelastuslaitoksen henkilökuntaa. Tällä hetkellä poliisilla ei ole tietoa tekijöistä.

  Viikonloppuna poliisille ilmoitettiin Kustavissa Kraankunkarin saaressa havaitusta varkauden yrityksestä. Omistaja oli palannut talven jäljiltä mökilleen ja havainnut mökkiinsä kohdistetun murron. Mitään ei oltu kuitenkaan anastettu.

  Ulosajo Laitilassa ja epäilty rattijuopumus Uudessakaupungissa

  Laitilassa Raumantiellä tapahtui perjantaina illalla ulosajo. Mieskuljettaja ajautui tieltä ulos kuljettamallaan ajoneuvolla vastaantulevan kaistan läpi. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hän loukkaantui ulosajossa lievästi. Lisäksi ulosajossa vaurioitui ajoneuvo sekä liikennemerkki.

  Lauantaina Lokalahdentiellä Uudessakaupungissa poliisin pitämään puhallusratsiaan tuli ajoneuvo, jonka kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin yli rattijuopumuksen rajan. Kuljettaja puhalsi poliisilaitoksella tarkkuusalkometriin myös yli sallitun rajan ja häntä epäillään rattijuopumuksesta. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa