Lisää

  KRP tutkii OmaSp:iin liittyviä epäiltyjä arvopaperimarkkinarikoksia

  Keskusrikospoliisi on aloittanut esitutkinnan epäillyistä niin sanotuista arvopaperimarkkinarikoksista, jotka liittyvät Oma Säästöpankkiin.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Rikosten tutkinta on aloitettu Finanssivalvonnan Keskusrikospoliisille tekemän tutkintapyynnön perusteella. Sen pohjalta Keskusrikospoliisissa on tehty esiselvitys asiasta ja siinä esiin tulleiden seikkojen seurauksena on aloitettu esitutkinta.

  Keskusrikospoliisin tutkinnanjohtajan, rikostarkastaja Lauri Pajunojan mukaan poliisi ei vielä kommentoi rikosepäilyä tai tutkittavia rikosnimikkeitä.

  – Tutkinta on alkuvaiheessa ja siten epäiltyjen lukumäärään ja tutkinnan kestoon ei vielä voida ottaa kantaa, Pajunoja sanoo.

  Finanssivalvonta on tehnyt poliisille esitutkintapyynnön

  Finanssivalvonta on tehnyt poliisille esitutkintapyynnön Oma Säästöpankkiin liittyvistä arvopaperimarkkinarikoksista. Samaan aikaan Finanssivalvonta on kertonut selvittävänsä tarvetta määrätä Oma Säästöpankille hallinnollisia seuraamuksia. Lisäksi Finanssivalvonta tiedotteessaan toteaa, että Oma Säästöpankin taloudellinen tilanne on vakaa, ja sillä on hyvä maksuvalmius ja vakavaraisuus. Oma Säästöpankki toimii Finanssivalvonnan valvonnassa.

  Oma Säästöpankki sanoo tiedotteessaan toimivansa täydessä yhteistyössä viranomaisten kanssa ja edesauttavansa asian selvittämistä.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia