Lisää

    Paljon ylinopeuksia lyhyessä ajassa valtatie 5:llä Heinolassa

    Herkkä kaasujalka aiheutti kymmenen ajokortin väliaikaisen menetyksen valtatie 5:llä sunnuntaina iltapäivällä vain kahdessa tunnissa. Poliisi sai kirjata sakkoja ja rikosilmoituksia niin paljon kuin vain ehti.

    Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

    Hämeen poliisin liikennesektorin poliisipartiot valvoivat sunnuntaina kaksi tuntia paluuliikennettä valtatiellä 5 Heinolan Paasossa. Noin kahden tunnin aikana samassa paikassa 100 km/h rajoitusalueella kirjattiin neljä törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista, kuusi vakavaa piittaamattomuutta ja 13 muuta ylinopeussakkoa vähäisimmistä rikkeistä.

    Törkeissä vaarantamisissa kuljettajat ajoivat 154 km/h, 156 km/h, 161 km/h ja 163 km/h. Kuljettajista kolme oli alle 20-vuotiaita ja yksi keski-ikäinen. Kaasujalka oli painava niin naisilla kuin miehilläkin. Näistä ylinopeuksista konstaapelit kirjaavat rikosilmoitukset, ja kuljettajilta otetaan ajokortit väliaikaisesti poliisin haltuun.

    Vakavissa piittaamattomuuksissa kuljettajat ajoivat autoillaan 139-147 km/h. Heille annettiin kansankielellä sakot, ja heidät määrättiin väliaikaisiin ajokieltoihin.

    Lisäksi poliisipartiot kirjasivat 13 muuta ylinopeussakkoa lievemmistä rikkeistä.

    Uusimmat

    World News Network
    Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

    Aiheisiin liittyviä uutisia