Lisää

  Paljon ylinopeuksia lyhyessä ajassa valtatie 5:llä Heinolassa

  Herkkä kaasujalka aiheutti kymmenen ajokortin väliaikaisen menetyksen valtatie 5:llä sunnuntaina iltapäivällä vain kahdessa tunnissa. Poliisi sai kirjata sakkoja ja rikosilmoituksia niin paljon kuin vain ehti.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Hämeen poliisin liikennesektorin poliisipartiot valvoivat sunnuntaina kaksi tuntia paluuliikennettä valtatiellä 5 Heinolan Paasossa. Noin kahden tunnin aikana samassa paikassa 100 km/h rajoitusalueella kirjattiin neljä törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista, kuusi vakavaa piittaamattomuutta ja 13 muuta ylinopeussakkoa vähäisimmistä rikkeistä.

  Törkeissä vaarantamisissa kuljettajat ajoivat 154 km/h, 156 km/h, 161 km/h ja 163 km/h. Kuljettajista kolme oli alle 20-vuotiaita ja yksi keski-ikäinen. Kaasujalka oli painava niin naisilla kuin miehilläkin. Näistä ylinopeuksista konstaapelit kirjaavat rikosilmoitukset, ja kuljettajilta otetaan ajokortit väliaikaisesti poliisin haltuun.

  Vakavissa piittaamattomuuksissa kuljettajat ajoivat autoillaan 139-147 km/h. Heille annettiin kansankielellä sakot, ja heidät määrättiin väliaikaisiin ajokieltoihin.

  Lisäksi poliisipartiot kirjasivat 13 muuta ylinopeussakkoa lievemmistä rikkeistä.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia