Lisää

  Poliisilla hurja takaa-ajo Helsingissä

  Tehtävään osallistui useita partioita Itä-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitosten alueilta. Epäillyn kuljettama auto oli ilmoitettu anastetuksi.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Poliisilla oli torstaina 9. toukokuuta noin kello 13.30 usean partion tehtävä Itä-Vantaalla ja Pohjois-Helsingissä muun muassa Malmin, Tapanilan ja Tattarisuon alueilla. Poliisi oli saanut hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan Lahdenväylällä etelään päin yksi auto ajoi ylinopeutta seilaten kaistoilla. Ilmoituksen mukaan kuljettaja oli melkein törmännyt kaiteeseen ajaessaan holtittomasti.

  Tehtävälle osallistui useita partioita Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen ja Helsingin poliisilaitoksen alueilta. Kuljettaja yritti ajaa poliiseja karkuun useaan otteeseen ja hän pyrki eksyttämään poliisit Pohjois-Helsingissä. Lopulta kuljettaja ja hänen ajamansa auto saatiin pysäytettyä Tapanilassa Tapanilankyläntiellä. Poliisi otti teosta epäillyn miehen kiinni. Poliisi epäilee hänen anastaneen ajamansa auton.

  Auton kuljettajaa epäillään tällä hetkellä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia