Lisää

  Poliisi tutkii Espoossa tapahtuneita tulipaloja

  Espoon alueella on etenkin viime aikoina syttynyt useita tulipaloja. Viimeisin tapaus on Tuomarilassa keskiviikkona 9.5. syttynyt tulipalo. Länsi-Uudenmaan poliisi epäilee paloja tahallaan sytytetyiksi.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Lue lisää: Espoossa Laurinlahden koulussa syttyi tulipalo
  Lue lisää: Poliisi kuulustellut seitsemää nuorta Espoon tulipaloista

  Rikosnimikkeitä esitutkinnassa ovat törkeä tuhotyö, tuhotyö ja vahingonteko. Poliisi epäilee, että tekojen taustalla on muutaman hengen ryhmä. Poliisi ei esitutkinnan tässä vaiheessa voi kertoa yksityiskohtaisemmin ryhmään kuuluvista henkilöistä.

  − Emme myöskään voi poissulkea sitä, etteikö tekojen takana voisi olla myös muita tahoja, jotka ovat esimerkiksi alkaneet kopioida muiden tekemisiä, sanoo tutkintaa johtava rikoskomisario Klaus Geiger.

  Geigerin mukaan onnekasta on, että kukaan ei ole loukkaantunut tai menehtynyt − ainakaan vielä.

  − Etenkin hylättyihin kiinteistöihin, huonokuntoisiin mökkeihin tai vähän rähjäisempiin piharakennuksiin pyrkivät nuoret eivät usein tiedosta sitä, että rakennuksessa voi sen kyseenalaisesta kunnosta huolimatta majailla ihmisiä. Varsinkin silloin, jos kiinteistö on iso, voi olla vaikea havaita siellä mahdollisesti olevia muita ihmisiä, Geiger varoittaa.  

  Poliisi kiittää jo tähän asti saaduista vihjeistä ja pyytää, että havaintoja lähetetään edelleen. Ne voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

  Länsi-Uudenmaan poliisi tiedottaa asiasta lisää tutkinnan edetessä.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia