Lisää

  Espoossa Laurinlahden koulussa syttyi tulipalo

  Poliisi aloitti tulipalosta palonsyyn tutkinnan. Pelastuslaitos jatkoi paikalla tulipalon sammuttamista.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Lue taustaa: Poliisi tutkii Espoossa tapahtuneita tulipaloja
  Lue lisää: Poliisi kuulustellut seitsemää nuorta Espoon tulipaloista

  Useat sivulliset ilmoittivat hätäkeskukseen perjantaina 10. toukokuuta noin kello 20.15, että Espoossa Laurinlahden koulun rakennus palaa osoitteessa Merisaapas 2-4. Paikalle lähetettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja poliisipartioita.

  Poliisin ja pelastuslaitoksen saapuessa paikalle rakennuksen katolta nousi tummaa savua ja rakennuksen katto oli ilmiliekeissä.

  Tämän hetkisten tietojen mukaan kukaan ei ole loukkaantunut tulipalossa. Kiinteistö kuitenkin vaurioitui tulipalossa. Toimipisteessä ei ole ollut opetustoimintaa viime aikoina.

  Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti aiemmin perjantaina Espoon alueella syttyneistä tulipaloista. Viimeksi eilen torstaina 9. toukokuuta Espoon Tuomarilassa paloi rakennus.

  – Poliisi nyt selvittää, liittyvätkö nämä viime aikoina Espoossa tapahtuneet tulipalot toisiinsa. Tällaisten tulipalojen sytyttäminen on erityisen moitittavaa, sillä rakennuksessa saattaa olla ihmisiä, jotka voivat loukkaantua pahoin, sanoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen komisario Petteri Ovaska.

  Poliisi epäilee, että tekojen taustalla on muutaman hengen ryhmä. Tällä hetkellä poliisilla on syytä epäillä, että myös Laurinlahden koulun tulipalo on sytytetty tahallaan. Poliisi jatkaa tapahtumien tutkintaa ja tutkii palon syttymissyytä. Tällä hetkellä Laurinlahden tulipaloa tutkitaan tuhotyönä.

  Poliisi pyytää havaintoja alueella liikkuneista noin 15–16-vuotiaista pojista, joilla on ollut päällään tummat vaatteet.

  Mahdollisia silminnäkijähavaintoja voi lähettää poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia