Lisää

  Useita rattijuoppoja Etelä-Savossa

  Liikenteessä toikkaroivat rattijuopot ovat antaneet poliisille tekemistä myös Etelä-Savon alueella. Kaksi epäiltyä tavoitettiin Mikkelissä ja yksi Pieksämäellä.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Mikkelissä poliisipartio piti ratsiaa Laajalammen kaupunginosassa perjantai-iltana. Ratsiapaikkaa lähestyi auto, joka kuitenkin teki U-käännöksen ennen ratsiapaikkaa ja lähti ajamaan poispäin. Poliisipartio lähti auton perään ja pysäytti sen. Autoa kuljetti paikkakuntalainen mies, joka puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,61 mg/l. Mies kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,58 mg/l. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin ajokieltoon.

  Mikkelissä poliisipartio pysäytti Mannerheimintiellä ulkopaikkakuntalaisen naisen kuljettaman auton tarkastusta varten perjantain- ja lauantaina välisenä yönä. Nainen puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,76 mg/l ja huumepikatesti näytti positiivista tulosta. Tämän lisäksi ilmeni, että naisella oli myös selvittämättömiä asioita poliisin kanssa. Nainen käytettiin verikokeessa ja tämän jälkeen hänet otettiin kiinni. Naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

  Pieksämäellä poliisipartio pysäytti perjantai-iltana keskustan alueella paikkakuntalaisen miehen kuljettaman henkilöauton tarkastusta varten. Miehelle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen ja mies kuljetettiin verikokeeseen. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia