Lisää

  Moottoripyöräonnettomuus Taipalsaaressa, yksi kuollut

  Myöhään lauantaina tapahtui Taipalsaarella liikenneonnettomuus, jossa moottoripyörän kuljettaja menehtyi törmättyään Saimaanharjun koulun alueella olleeseen puomiin. Poliisi tutkii onnettomuuden syitä ja pyytää mahdollisia onnettomuuden silminnäkijöitä tai onnettomuutta edeltäneistä tapahtumista jotain tietäviä ottamaan yhteyttä.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Ilmoitus onnettomuudesta tuli lauantaina 11. toukokuuta kello 23.16. Hätäkeskukseen onnettomuudesta ilmoittivat lähistöllä olleet sivulliset, jotka saapuivat paikalle törmäysäänen kuultuaan. Poliisin tietojen mukaan moottoripyörän kuljettaja, 19-vuotias lappeenrantalaismies, menehtyi saamiinsa vammoihin Etelä-Karjalan keskussairaalassa.

  Onnettomuutta tutkitaan kuolemansyyntutkintana sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Esitutkinnan tässä vaiheessa poliisi ei ota kantaa kuljettajan käyttämään tilannenopeuteen törmäyshetkellä. 

  – Tässä vaiheessa käsityksemme on, että moottoripyörän kuljettaja saapui Taipalsaarentien suunnasta ja kääntyi koulun pihalle johtavalle tielle, missä hän törmäsi heijastetarroin merkittyyn metallipuomiin. Tietojemme mukaan hän oli liikkeellä yksin, kertoo tutkinnanjohtaja, rikosylikonstaapeli Mika Nykänen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

  Poliisi pyrkii selvittämään, onko koulun lähistöllä ollut illan aikana jonkinlaista autoilla ja mopoilla ajelua. 

  – Kaipaamme edelleen mahdollisia silminnäkijähavaintoja onnettomuuspaikalta tai sen lähistöltä sekä mahdollisia muita havaintoja lauantai-illalta Saimaanharjun koulun lähistöltä.

  Tiedätkö jotain onnettomuudesta tai sitä edeltäneistä tapahtumista? Kerro havaintosi poliisille sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi, tai soittamalla numeroon 0295 414 559. 

  Tiedotamme onnettomuudesta lisää, kun esitutkinta on edennyt. Onnettomuustutkintalautakunta jatkaa osaltaan tapauksen selvittelyä muun muassa moottoripyörän teknisillä tutkimuksilla.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia