Lisää

  Ampumavälikohtaus Iisalmessa, lapsi otettu kiinni

  Iisalmessa tuli 13.5. kello 12.41 hätäkeskukseen ilmoitus ampumisesta Kankaan alueella. Poliisi otti kiinni tapahtumapaikalta alle 15-vuotiaan pojan, jota epäillään ampumisesta.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Iisalmessa Kankaan asuinalueella sattui tänään noin puoli yhden aikaan iltapäivällä ampumistapaus. Paikalle mennyt poliisipartio otti kiinni tapahtumapaikalta alle 15-vuotiaan pojan, jota epäillään ampumisesta. Ampumiseen ei epäillä liittyvän muita henkilöitä. Tilanteessa ei loukkaantunut kukaan.

  Ampumavälikohtauksen aikana on ammuttu muutamia laukauksia ulos omakotitalosta. Laukaukset eivät ole osuneet ihmisiin. Laukauksia on ammuttu kiväärillä. Epäillyn tekijän kiinniotto on sujunut rauhallisesti.

  Tällä hetkellä poliisi tutkii tapahtumien kulkua ja suorittaa teknistä tutkintaa tapahtumapaikalla. Rikosnimike tarkentuu tutkimusten edistyessä.

  Poliisi kaipaa yhteydenottoa henkilöiltä jotka tietävät asiasta jotain tai ovat olleet paikalla tapahtuma-aikaan. Poliisille voi soittaa numeroon 0295455067. Lisäksi havaintoja voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia