Lisää

  Kortittomia kuskeja liikenteessä

  Eihän sitä kortilla ajeta, sanoo jo vanha perimätietokin. Poliisi lienee tästä kuitenkin vahvasti eri mieltä, eikä katso hyvällä jos moiseen temppuun ryhdyt.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Pieksämäellä jäi sunnuntaina kiinni kaksi kortitonta autoilijaa

  Pieksämäellä suoritettiin onnistuneesti liikenteenvalvontaa, sillä poliisin haaviin jäi kaksi päihtynyttä kortitonta kuljettajaa.

  Poliisipartio pysäytti sunnuntaiaamuna 12. toukokuuta liikennevalvonnan yhteydessä henkilöauton, jonka kuljettajalle suoritettu huumausaine pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Paikkakuntalaista miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta. 

  Iltapäivällä ulkopuolisen ilmoituksen perusteella jäi kiinni toinenkin henkilöauton kuljettaja, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Myös hänen huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen. 

  Kaksi kortitonta autoilijaa Oulun yössä

  Oulun poliisilaitoksen partio tavoitti illan ja yön aikana kaksi kortitonta autoilijaa.

  Poliisipartio pysäytti Oulun Rajakylässä henkilöauton tarkastamista varten. Auton kuljettajalta puuttui vaadittava ajo-oikeus. Kiinnijäänti oli kuljettajalle toinen kerta vuoden sisään ja hänelle kirjoitettiin asiasta sakko. Kuljettajaa ei määrätty ajokieltoon, koska tällä ei ole ajo-oikeutta lainkaan.

  Toinen vastaavanlainen tapaus oli Oulun Välivainiolla. Partio pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänet oli määrätty aikaisemmin ajokieltoon. Tästäkin ajelusta kirjoitettiin kuljettajalle sakko.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia