Lisää

  Liikennerikoksia ja näpistys Oulun alueella

  Oulun alueella poliisilla on ollut jälleen tuttuun tapaan liikenneaiheisia tehtäviä. Sekaan mahtuu kuitenkin myös muitakin, virkavallan läsnäoloa vaativia tehtäviä. Tällä kertaa Oulussa koitettiin näpistää jouksujuomat, teon jäädessä kuitenkin yritykseksi.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Poliisi suoritti valvontaa Muhoksella tiistaina illalla ja pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja oli ajokiellossa. Lisäksi kuljettaja oli syyllistynyt 8 kertaa aikaisemmin kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta vuoden sisällä.

  Tiellä VT22 henkilöauto ajoi poliisin tutkaan nopeudella 142 km/h nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollatuloksen ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

  Utajärvellä henkilöauto oli törmännyt tolppaan liikkeelle lähdettyään ja poistunut paikalta. Kuljettajan ajokunto oli herättänyt epäilyksiä ja poliisi tavoitti henkilöauton kuljettajan. Henkilö otettiin kiinni ja kuljetettiin Oulun poliisivankilaan ja kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

  Oulussa Tuiran kaupunginosassa henkilö otti kantoon alkoholituotteita kaupasta ja lähti juoksemaan karkuun maksamatta tuotteita. Vartija sai näpistelijän kiinni ja henkilöä epäillään näpistyksestä. Henkilöllä oli aiempia näpistyksiä 18 kpl vuoden sisällä.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia