Lisää

  Porvoossa mopomiitti lauantaina 18.5. – Poliisi turvaamassa

  Mopoilevat nuoret järjestävät Porvoossa mopomiitin, johon odotetaan 200-400 osallistujaa. Tapahtuma alkaa lauantaina 18.5. kello 17 ja päättyy sunnuntain puolella kello 00.30.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Mopoilevien nuorten järjestämä mopomiitti starttaa Porvoossa lauantaina kello 17 osoitteesta Ratsumestarinkatu 9 (Gigantin parkkipaikka). Nuoret ajavat illan aikana ennalta sovitun liikennesuunnitelman mukaan neljälle eri kokoontumispaikalle. 

  Kyseessä on yleisötilaisuus, jonka järjestämisestä Itä-Uudenmaan poliisilaitos on tehnyt päätöksen. Poliisilaitoksen lisäksi nuoret ovat hoitaneet tapahtumaan järjestelyitä yhteistyössä Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen ja Porvoon kaupungin eri toimijoiden kanssa. 

  – Itä-Uudenmaan poliisilaitos on resursoinut tapahtumaan liikennepoliisisektorin partioita varmistamaan tapahtumaturvallisuutta. On hienoa, kuinka nuoret itse ovat hoitaneet asioita viranomaisten suuntaan, sanoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen lupasektorin ylikonstaapeli Jarkko Turunen. 

  Poliisi valvoo, että muualla kuin ennalta mopomiitin käyttöön suljetuilla alueilla noudatetaan tieliikennelain säädöksiä.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia