Lisää

  Pahoinpitelyitä kaupungilla, rattijuoppoja liikenteessä

  Oulun poliisi tavoitti liikenteestä useamman epäillyn rattijuopon ja puuttui kaupungilla tämän lisäksi myös tappeluihin.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Pahoinpitelyitä

  Oululaista miestä epäillään toisen paikkakuntalaisen miehen pahoinpitelystä. Uhria oli pahoinpidelty klo 23.21 lyömällä useita kertoja pään alueelle. Poliisi otti tapahtumapaikalta Kiikelistä kiinni rikoksesta epäillyn.

  Toinen Oulun keskustan alueella tapahtunut pahoinpitely sattui Saaristonkadulla klo 02.10. Mies pahoinpitely toisen miehen lyömällä ja potkimalla. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni rikoksesta epäillyn. Sairaankuljetus kävi paikan päällä tarkastamassa uhrin vammat.

  Törkeitä rattijuopumuksia

  Poliisi tavoitti Raahen keskustasta klo 01.00 autoilijan, joka puhalsi poliisin alkometriin lukeman 0,7 mg/l. 

  Poliisi pysäytti klo 04.47 VT4:llä Kaakkurin kohdalla henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi lukeman 0,94mg/l.

  Hätäkeskukseen ilmoitettiin ulosajosta Kajaanissa tiellä nro 28 Pitkäkosken kohdalla klo 19.07. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että päihtynyt kuljettaja oli suistunut henkilöautollaan tieltä. Paikalla olleet ensihoidon ja pelastuslaitoksen yksiköt siirsivät kuljettajan autosta ulos. Vakavasti loukkaantunutta kuljettajaa ei voitu paikan päällä puhalluttaa, mutta tapahtumapaikkatutkinta antoi aihetta epäillä kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

  Kajaanissa tavoitettiin myös toinen epäilty rattijuoppo, kun poliisipartio pysäytti Prikaatintiellä klo 00.25 autoilijan, joka puhalsi alkometriin lukeman 1,23 mg/l. Kuljettaja oli lisäksi ajo-oikeudeton.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia