Lisää

  Päihtyneet kuljettajat työllistivät Hämeessä

  Hämeen poliisilaitoksen alueella on kulunut vuorokausi ollut poliisille varsin työntäyteinen. Tehtäviä kertyi kaikkiaan 323 kappaletta koko laitoksen alueelle. Poliisia työllisti muun muassa useat päihtyneet kuljettajat. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojissa kävi huilaamassa seitsemän henkilöä.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Lahti

  Perjantaina aamupäivällä kello 11.50 liikennevalvontaa suorittanut poliisipartio pysäytti Ahtialantiellä henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut parikymppinen mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei miehellä ollut. Mies syyllistynyt kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta seitsemän kertaa vuoden sisällä.

  Riihimäki

  Perjantaina iltapäivällä kello 16.50 poliisi sai ilmoituksen henkilöauton ja polkupyöräilijän kolarista Sakonkadun ja Kirjauksentien risteyksessä. Poliisin alustavan selvityksen mukaan oikealle Kirjauksentielle kääntyneen henkilöauton kylkeen on törmännyt Lasitehtaan suunnasta tullut polkupyöräilijä. Onnettomuutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena auton kuljettajan osalta. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta tapahtumaan. Polkupyöräilijän saamista vammoista ei tarkempaa tietoa.

  Orimattila

  Perjantaina alkuillasta poliisi sai ilmoituksen henkilöauton ulosajosta Luhtikyläntiellä. Auton epävarmasta ja seilaavasta ajotavasta oli tullut muilta tiellä liikkujilta ilmoituksia. Auto oli suistunut vastaan tulleen henkilöauton edestä ojaan. Autoa kuljettanutta parikymppistä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

  Perjantai-iltana kello 20.30 poliisi sai ilmoituksen henkilöauton ja moottoripyörän välisestä kolarista Ratulantiellä. Poliisin alustavan selvityksen mukaan rekkaa ohittamaan lähtenyt henkilöauto oli törmännyt vastaantulevaan moottoripyörän kanssa. Moottoripyörä oli osunut auton vasempaan kylkeen ja suistunut ojaan. Moottoripyöräilijä ei saanut osumasta ja suistumisesta sairaalahoitoa vaativia vammoja. Autoa kuljettanut kolmekymppistä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

  Hämeenlinna

  Lauantain puolella kello 01.30 poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta Turuntiellä. Paikalle lähtenyt poliisipartio tavoittikin tuntomerkkeihin sopivan henkilöauton Louhimonkadulta. Autoa kuljettanut 2000-luvulla syntynyt mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia