Lisää

  Poliisi pyytää havaintoja polkupyöräilijään törmänneestä autoilijasta

  Kiteellä polkupyöräilijä jäänyt mahdollisesti auton tönäisemäksi. Kontiolahdelta tavattiin rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Poliisi tutkii epäiltyä liikenneturvallisuuden vaarantamista ja liikennepakoa tieliikenteessä. Hätäkeskukseen ilmoitettiin, että Kiteellä oli perjantai-iltana klo 22 jälkeen löydetty polkupyöräilijä makaamasta maasta Kiteentie 26 kohdalla. Paikalla tehtyjen havaintojen perusteella on syytä epäillä, että polkupyöräilijä on joutunut henkilöauton tönäisemäksi, josta syystä hän on kaatunut. Polkupyöräilijä oli loukkaantunut, mutta ei vakavasti. 

  Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun asiaan liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi]vihjeet.ita-suomi@poliisi..fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15. 

  Poliisipartio tapasi Kontiolahdella perjantaina alkuillasta henkilöauton kuljettajan, joka puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia