Lisää

  Oulussa kaahareita, rattijuopumuksia ja huumeita

  Oulun viikonvaihteen lopun osalta poliisin tehtävät olivat melko tavanomaisia. Liikenteestä tavattiin niin hurjia ylionpeuksia ajavia kuin humalassa ja huumeissa autoileviakin.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Oulun poliisilaitoksen partio suortitti liikennevalvontaa lauantaina iltapäivällä. Kärsämäentiellä partiota vastaan ajoi henkilöauto huomattavalla ylinopeudella.

  Partio tavoitti autoilijan Kärsämäen keskustassa. Puhalluskokeessa kuljettaja puhalsi rattijuuopumuksen rajan ylittävän lukeman. Tutkalla mitattu nopeus 80 km/h rajoitusalueella oli 154 kilometriä tunnissa, eli nopeutta oli 74 km/h yli sallitun. Teon aikana oli hyvä kesäinen ajokeli, muita tiellä liikkujia oli kohtalaisesti. Tapahtumasta kirjattiin rikosilmoitus törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.

  Sunnuntain ja maanantain, 19.-20.5. välisenä yönä Oulussa tavattiin ajo-oikeudettomia rattijuopumus-rikoksiin syyllistyneitä kuljettajia.

  Oulussa, Talvikankaan alueella poliisipartio pysäytti pakettiautoa kuljettaneen henkilön. Kuljettaja puhalsi alkometriin 0,51 promillen lukemat. Lisäksi huumausainepikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

  Aamuyöllä poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkistusta varten. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettaja on syyllistynyt kortitta-ajoon viisi kertaa aiemmin vuoden sisällä.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia