Lisää

  Valkeakosken teinisurmasta epäilty lapsenraiskaaja vangittavaksi

  Poliisi tulee esittämään rikoksesta epäiltyä, vuonna 2005 syntynyttä miestä vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä lapsenraiskauksesta.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Poliisille tehtiin varhain lauantaiaamuna 25. toukokuuta ilmoitus kadonneesta 15-vuotiaasta tytöstä, joka ei ollut palannut yöllä kotiinsa. Tyttö löytyi kuolleena läheisestä metsästä. Poliisi epäili asiassa rikosta välittömästi. Esitutkinnan tuloksena poliisi otti epäillyn tekijän kiinni samana iltana 25.5. 

  Sunnuntaina 26. toukokuuta poliisi pidätti epäillyn, vuonna 2005 syntyneen valkeakoskelaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta ja lapsen törkeästä raiskauksesta. Poliisi esittää häntä vangittavaksi keskiviikkona Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

  Poliisin tietoon on tullut eri lähteistä, että Valkeakosken henkirikokseen on sosiaalisessa mediassa liitetty ulkomaalaistaustaisia tai ulkomaalaisia henkilöitä. Poliisi toteaa, että epäillyllä ei ole ulkomaalaistaustaa. Muistutamme asiallisesta somekäyttäytymisestä. Pidättäydy väärän tiedon jakamisesta ja kunnioita uhrin omaisten surua.

  – Kyseessä on alaikäiseen kohdistunut erittäin vakava väkivaltarikos, minkä takia poliisi ei uhrin yksityisyyden suojelemiseksi tarkenna tekotapaa tai -paikkaa, rikosylikomisario Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisista sanoo.

  15-vuotiaan valkeakoskelaistytön taposta ja törkeästä lapsenraiskauksesta epäilty 18-vuotias mies on aiemminkin ollut tekemisissä virkavallan kanssa. Rikosylikomisario Kinnunen vahvistaa asian.

  – Sanotaan niin, ettei hän ole täysin tuntematon. On ollut tekemisissä poliisin kanssa aiemminkin, Kinnunen sanoo.

  Uusimmat

  World News Network
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia