Lisää

  Poliisi kaipaa apua Euran vainajan tunnistamiseksi

  Poliisi epäilee vainajan, jolla oli löydettäessä päällään talvivaatetus, olevan vuodenvaihteessa riistakameraan taltioitunut mies.

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Lounais-Suomen poliisi on edistynyt Eurassa 4. kesäkuuta kuolleena löydetyn henkilön tapauksessa. Poliisi pitää todennäköisenä, että henkilö on riistakamerakuvaan vuodenvaihteessa taltioitunut mies. Vainajan löysi alueella liikkunut suunnistaja.

  Mies on liikkunut maastossa Juhanistontien ampumaradan läheisyydessä ainakin ennen vuodenvaihdetta. Hän taltioitui riistakameran kuvaan 31.12.2023. Lisäksi poliisille on selvinnyt, että paikallinen metsästäjä tapasi hyvin todennäköisesti saman miehen samalla alueella jo 28. joulukuuta. Mies puhui metsästäjälle suomea.

  Vainajan henkilöllisyys on edelleen epäselvä, joten poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä vainajan tunnistamiseksi. Vainaja on hoikka ja alle 180 cm pitkä. Hänen päällään oli tumma Stock & Hank -merkkinen talvitakki ja jalassa Sorel Caribou -merkkiset talvikengät. Lisäksi hänellä oli Wood Fellas Raflect -merkkiset harmaanruskeat silmälasit.

  Vihjeet voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

  Uusimmat

  World News Network
  Hyvää uutiskesää! - verkkomedia.org

  Aiheisiin liittyviä uutisia