Lisää

  Impressum

  Muokattu 3.5.2024

  Impressum on verkkosivuston tai julkaisun virallinen ilmoitus, jossa kerrotaan sen omistajatiedot, yhteystiedot ja muut lain edellyttämät tiedot, kuten vastuullinen toimittaja ja yrityksen rekisteröintitiedot.

  Verkkomedia

  Sivuston nimi: Verkkomedia (https://verkkomedia.org)
  Ylläpitäjä: Lausas Group
  Y-tunnus:
  Sähköposti: info@wnn.fi
  Vastuuhenkilö: Victor A. Lausas

  Kuvaus

  Verkkomedia on suomalainen uutispalvelu, joka tarjoaa kattavan valikoiman ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten politiikasta, viihteestä tai maailman tapahtumista.

  Toimitus

  Päätoimittaja: Victor A. Lausas
  Sähköposti: lausas@wnn.fi

  Sidosryhmät ja rahoitus

  Verkkomedialla ei ole olemassa olevia, julkaisun sisältöön vaikuttavia sopimuksia kolmansien osapuolien kanssa.

  Verkkomedialla ei ole ulkopuolista rahoitusta.

  Lausas Group on kotimainen yksityinen toiminimi, jolla ei ole edellä mainitun kaltaisia olemassa olevia sopimuksia tai ulkopuolista rahoitusta.

  Lausas Groupin omistaa Victor A. Lausas.

  On mahdollista, että Verkkomediassa julkaistaan tulevaisuudessa maksullisia mainoksia. On myös mahdollista, että Verkkomedia tai sen omistaja Lausas Group saa tulevaisuudessa ulkopuolista rahoitusta. Nämä mainokset ja niiden mukana tulevat mainossopimukset sekä mahdolliset rahoitusehdot hyväksytään vain, jos ne takaavat Verkkomedialle absoluuttisen journalistisen riippumattomuuden. Verkkomedia pidättää itsellään oikeuden joko hyväksyä tai olla hyväksymättä mahdolliset mainokset ja/tai mainostajat ja/tai rahoittajat niin halutessaan, ilman erillistä perustelua.

  Tekijänoikeudet

  Kaikki sivustolla julkaistu sisältö, kuten artikkelit, kuvat ja videot, ovat Verkkomedian omistajan, Lausas Groupin omaisuutta, ellei toisin mainita. Tällainen maininta on pääosin artikkeleiden ohesta löytyvä lähde-viittaus, sekä kuvien yhteydessä oikeudenhaltijan ja/tai sen edustajan nimi.

  Verkkomedian originaalin sisällön käyttö ja levittäminen ilman kirjallista lupaa on kiellettyä ilman asianmukaisia ilmoituksia tekijästä ja lähteestä. Artikkeleiden jakaminen sosiaalisessa mediassa on sallittua, mikäli niissä on toimiva ja asianmukainen linkitys lainattuun artikkeliin.

  Ote tekijänoikeuslaista:

  22 §
  Sitaatti
  Julkistetusta teoksesta on lupa hyvän tavan mukaisesti ottaa lainauksia tarkoituksen edellyttämässä laajuudessa.

  23 §
  Ajankohtaiskirjoitus
  Sanomalehteen tai aikakauskirjaan saa toisesta sanomalehdestä tai aikakauskirjasta, jollei siinä ole jälkipainantakieltoa, ottaa uskonnollista, poliittista tai taloudellista päivänkysymystä koskevan kirjoituksen. Tekijän nimi ja lähde on aina mainittava.

  Etiikka

  Verkkomedian toimitus on sitoutunut noudattamaan Journalistiliiton julkaisemia eettisiä ohjeita.

  Tietosuojaseloste

  Verkkomedian tietosuojaselosteeseen voit tutustua tietosuojaselosteessamme.